keskiviikko 29. lokakuuta 2008

Makuuhuoneesta..

Hei taas, tämä bloggaaminenhan on aika mukavaa. Illalla kun istuu katsomaan telkkaria voi lisäillä tänne uusia juttuja. Minulla oli pari viikkoa sitten keuhkoputkentulehdus ja en ole päässyt siitä vieläkään eroon. Pitäisi mennä uudestaan lääkäriin, että saisin uuden kuurin. On vaan niin vaikea lähteä lääkäriin. Mutta, ei ole hääppöistä olla puolikuntoisena töissä, jossa on todella kiirettä nyt. Hypit asiasta toiseen ja entinen homma jää kesken. Huh, taitaa stressiä pukata...


Nyt olisi muutama kuva meidän makkarista. Entisessä kodissa oli niin pieni makkari, että sinne mahtui juuri sänky ja yöpöydät sivuittain. Nyt meidän makuuhuoneessa on n. 40 neliötä. Ei enään ahtaus ahdista. Tapetit olen aikonut ottaa pois ja maalata seinät valkoiseksi. Kunhan vaan saisi aikaa ja voimia.

4 kommenttia:

Cia kirjoitti...

Aivan ihana makkarinnekin,ja tuota kokoa edelleen kadehdin!Sinullekin on ilmestynyt tuo ihanuuspeitto..voi oiskohan mullakin kaurapuurokuuri edessä että tuon saisin:)

kotiäiti kirjoitti...

Ihana makkari teillä.. Ihanan isokin! Muutenkin ihastuin talonne sisustukseen. :) lisään sinut blogilistalleni niin pääsen vierailulle uudestaankin!

Villa Vaalea kirjoitti...

Olen kyllä kotisi vankkumaton ihailija, kaikki miellyttää!

Haaveilen edelleen tuosta verhokatoksesta, täytyy vain hieman säästellä (no sehän onnistuu:)) ennen hankkimista.

Sarppa kirjoitti...

Hop hop lääkäriin, niin olo alkaa parantuun...

teidän makkari on kyllä niin ihana ja todella suuri... ja päiväpeitto tyynyineen on vaan niin kauniit..