perjantai 1. toukokuuta 2009

Vaaleanpunainen...Kevään tullen vaaleanpunainen valtaa pukeutumisessa ja hieman sisustuksessakin. Niin ja blogin ulkoasukin muuttui. Se on niin kaunis väri valkoisen kanssa. Kävin ensimmäistä kertaa Putiikki rannalla nimisessä liikkeessä ja täytyy suositella sitä paikkaa. Erittäin hyvä palvelu ja aivan ihania vaatteita. Part Two, Odd Molly, Calou ym. Tulihan sieltä ostettuakin, kuten arvata saattaa. Part Two vaaleanpunainen tunika vei sydämmeni. Se on niin ihana päällä ja kuvasta näkee, että pidetty sitä on. Pellava rypistyy ja kuitenkaan se ei haittaa. Sitten monien muiden lisäksi kävin KappAhlissa katsastamassa Vintage Stories malliston. Aika vähän sitä oli jäljellä, aika suuren suosion saavuttanut. Roosan värinen tunika tuli ostettua. Ja täytyyhän olla myös valkoinen tunika, Clairen pitsitunika oli minusta kanssa niin kaunis, pakko ostaa. Nyt onneksi on ilma lämmennyt, joten ei muuta kuin ihanaa kevään jatkoa kaikille. Laitetaan pitsiä päälle ja ollaan romattisen naisellisia.

6 kommenttia:

Marsuliini kirjoitti...

Tosi kauniita vaatteita olet ostanut! Olen ihan unohtanut käydä KappAhlissa katsomassa sitä uutta mallistoa, täytyypäs käväistä kurkkaamassa onko mitään jäljellä :) Mukavaa vappupäivän iltaa!!

Annukka kirjoitti...

Hei!
Olen kanssasi samaa mieltä noista vaatteista. Olen joitakin noita vaatteita myös ostanut, niin ihania kun ovat.
Viikonloput.

Tilu kirjoitti...

Suloisia pisiunelmia, nuohan sopivat jopa koristeeksi seinälle.

Kristiina kirjoitti...

Ihanat tunikat!
Nyt tarkenee pitääkin!
Onnittelut hyvistä ostoksista!

Tiinali kirjoitti...

Herkän kaunista olet löytänyt vaatekaappiisi! Ihanaa nyt keväällä saada uusia ihanuuksia käyttöön. Edelliseen postaukseesi pakko vielä sanoa että aivan valloittavan pöydän olet löytänyt ja mikä tuuri että li maali loppunut koska pöytä on paljon luonteikkaampi noin! Ihana! -Tiina

Mirva kirjoitti...

kauniita tunikoita olet löytänyt:) Minä en niin ole vaaleanpunaiseen tykästynyt vielä, mutta kieltämättä tosi herkullisilta näyttää kuvassa nuo pellavaiset.